Financiële en Emotionele Stem

In een wereld waar geld en emoties vaak hand in hand gaan, kan praten over beiden in dezelfde ‘ruimte’ een uitdagende en soms nog beladen taak zijn. Wij zijn gelukkig de eerste generatie die praat over trauma, triggers en ons welzijn.
En zo ook ik … ik laat mezelf horen, ik laat mijn stem doordringen en breng mijn talenten in de wereld zoals vele anderen.
Voorbij alle schaamte, voorbij alle schuld, voorbij al het misbruik en de soms diep gewortelde en verborgen familiedrama’s, werk ik intuïtief systemisch (als familieopsteller) vanuit de familiedynamiek. Wat het voor mij bijzonder en uniek maakt is dat ik het financiële als ervaringsdeskundige integreer en ook hierbij de achterliggende dynamiek in kaart breng.

In België wordt er evenwel nog veel rond dit onderwerp heen gedraaid en als er emoties aan te pas komen worden ze vaak weggeduwd, weggezet en verdrongen. Er wordt, zoals we dat noemen, een “omzwervende” taal gebruikt en zaken blijven vaak (soms generaties lang) in de mist hangen, wat voor verwarring kan zorgen.

Politiek is er op dit moment veel stemmingmakerij rond “geld” en er heerst een verdeel en heers tactiek, terwijl ik net de authentieke stem en financiële kracht voor mensen vanuit een diepe rust en levenskracht laat thuiskomen.
Voor ieder individu is dat natuurlijk anders en uniek maar we hebben allemaal onze plek waar we geboren zijn, onze thuis, ons systeem waarin we leven, ons gezin, onze families, onze vrienden, onze hobby’s, onze werkvloer en niet te vergeten de plek vanwaar we komen en ook weer terug heen gaan na dit leven.

Voor mij draait het net om ons authentiek, uniek leven “hier en nu” en onze plek waar we letterlijk en figuurlijk thuis komen en het leven voelen in elke cel van ons lichaam.
De plek waar we ons veilig en goed in ons vel voelen, durven stralen en de tijd en ruimte innemen en doen wat we graag doen. Hoe we dat doen is natuurlijk ieder zijn eigen verantwoordelijkheid en levensweg. En hoe we dat doen ik relatie tot onszelf, ons geld, onze medemens en onze omgeving is ook onze eigen verantwoordelijkheid.

Maar waar ik mee help is dat je durft te stralen en dat jouw financiële blueprint voor jezelf klopt. Vanwaar komt jouw levenskracht en voel jij liefde stromen? Ik verkoop geen producten, beleggingen noch verzekeringen. Ik zorg voor het emotionele, mentale en spirituele stuk achter jouw financiële blueprint en impact.
Ik ben internationaal actief als communicator en faciliteer systeem- en familieopstellingen online waardoor ik soms graag in het Engels praat.
“There’s no place like home!” Deze zin werd populair door de associatie met de beroemde uitspraak van Dorothy in de film “The Wizard of Oz” (The phrase “There’s no place like home” is a well-known expression that reflects the sentiment that one’s own home is a special and unique place, unmatched by any other location.)
En ik zeg altijd: “When you are healing the family, you are healing the world.” En dan ken je mijn missie.

Ik ben de eerste Vlaamse financiële expert en systeemtherapeut die oude systemen doorbreekt.
Een Vlaamse vrouw die zwaar seksueel en financieel misbruik ervaarde onder de kerktoren, hetgeen mijn leven tekende, maar die ook voorbij al het misbruik, de knop omdraaide, haar levenskracht voelt en er creatief mee blijft werken.
Velen van ons dragen onzichtbare (soms verborgen) lasten van financiële druk en stress waardoor het moeilijk kan zijn om openlijk over geldzaken te praten. Soms hangt het samen met weggeduwde negatieve geldervaringen uit het verleden en deze kunnen generaties lang teruggaan. Elkeen van ons draagt een rugzak mee met ervaringen.
Geld is een van de vele waarderingsmiddelen maar mogelijk verbergt het soms net een gebrek aan eigenliefde en gevaarlijker is het nog als “geld” in relaties als controlemiddel wordt ingezet wanneer mensen zich diep vanbinnen slecht voelen en hun financiële macht misbruiken.
Dan gaan bij mij de knipperlichten aan

“Pour vivre heureux, vivons cachés”, deze zegswijze vindt zijn oorsprong in een achttiende-eeuwse fabel van de Franse schrijver Jean-Pierre Claris de Florian. Het verhaal begint met een jaloerse krekel die ziet hoe een vlinder bewonderd wordt om zijn felle kleuren en elegante vlucht. De vlinder wordt achternagezeten door een groepje kinderen, gevangen en verbrand. De krekel is niet langer jaloers en bezingt nu de voordelen van een verborgen leven.

Als financiële en emotionele begeleider sta ik klaar om mensen te helpen bij het navigeren door deze complexe en vaak gevoelige gebieden. Ik ben mezelf gaan verdiepen in familie- en systeemopstellingen. Samen kunnen we werken aan het doorbreken van taboes rond geld en emoties, en streven naar een gezonde en evenwichtige relatie met je financiën. Ik heb ook een aantal professionals aan mijn zijde die elk vanuit hun vakdomein en vanuit hun talent top zijn.

Ook jij hebt zaken gerealiseerd waarbij je in jouw kracht mag gaan staan en stralen net zoals ik. Voorbij alle misbruik, de pijn en het verdriet, is het leven mooi.

Mocht dit op een of andere wijze resoneren, neem gerust contact met me op want het is mijn droom om ook voor jou hiermee aan de slag te gaan en je te helpen focussen op jouw financiële groei, kracht en impact.
Mogelijk kan ik jouw noden en behoeftes integreren in mijn droom?

Samen kunnen we bouwen aan een toekomst waarin financiële vrijheid hand in hand samengaat met innerlijke rust en welzijn. 🌱✨

An Swinnen

Over de Auteur

Als telepathisch communicator en financieel begeleider ben ik toegewijd aan het helpen van anderen bij het bereiken van fysiek, emotioneel, mentaal en financieel welzijn. Met een focus op bewustwording en de groeimogelijkheden, begeleid ik individuen en groepen naar een leven van overvloed en authenticiteit.

Ik zal de volgende periode ook, stap voor stap mijn aanbod en “Wat ik doe” nader toelichten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *