FINANCIAL HEALTH PLAN

STAP 1

Geef jezelf de tijd en ruimte om eerst jouw persoonlijke financiële situatie bewust waar te nemen zonder oordeel over jezelf noch jouw situatie.

Ik ben graag bereid je te ondersteunen en de cijfers voor jezelf in vertrouwen te helpen verzamelen, te observeren, te analyseren, te helpen structureren,… zodat je een duidelijk overzicht krijgt op jouw vermogen. Dat kan in privé naam of via een vennootschap in jouw bezit zijn. Indien gewenst kan dit bij wijze van kwaliteitscontrole intern voor jezelf gebeuren en in alle vertrouwen en stilte.

Voor jezelf zorgen is uniek en voor iedereen anders. Financiële zelfzorg is maar een onderdeel van dé ZELFZORG maar praten over geld, vermogen en cash flows geeft voor zeer veel mensen een zodanige spanning en stress dat ze het simpelweg niet helder zien. Voor mij is het belangrijk dat je het alleen kan gaan helder zien, dat ik jouw bewustzijn aanspreek en, mochten er blokkades zijn op financieel vlak, deze help te transformeren.

Ik zie mezelf enkel als een gids om voor jou meer mogelijkheden te helpen creëren.

Dikwijls onbewust maken mensen geen tijd om het basiswerk te doen en verliezen ze daardoor dikwijls het contact met hun cijfers of gaan ze juist intens focussen op geld. De connectie met jouw cijfers en vooral de innerlijke gemoedsrust wat betreft de in- en uitgaande geldstromen die nodig zijn voor jouw “levensstijl” daar kan ik jou als onafhankelijke financiële begeleider bij ondersteunen.

Ik heb mensen zichzelf weten doodwerken of in een burnout zien terechtkomen omdat ze “hier en nu” geen heldere kijk meer hadden op hun cijfers en stuurloos doorgingen zonder financiële controle, aanvoelen en bewustzijn. Ze waren volledig uit balans.

Meer en harder werken was in het verleden soms dé oplossing, maar volgens mij verlaag je de werkdruk beter en druk je even op de PAUZE knop.

Neem even de tijd om te vertragen …

STAP 2

Eens het moeilijke basiswerk achter de rug is en je het inzicht en overzicht hebt, ga je jouw mogelijkheden, dromen en verlangens helder zien. 

Wat wil jij? Waar wil jij naar toe en nog belangrijker hoe doe je dat? Ik vind het heerlijk om doorheen de meest moeilijke, complexe en ingewikkelde financiële materie jouw een weg te helpen zoeken.

Eenvoudig is deze stap niet omwille van de verborgen groepsdynamiek maar het is wel fascinerend en bijzonder uniek financieel te kunnen inspireren.

STAP 3

Jouw toekomstvisie en de toekomst die jij “hier en nu” wil schrijven is niet onbelangrijk.

De financiële technologie en artificiële intelligentie brengt een evolutie in persoonlijke financiën en is bijna automatisch deel gaan uitmaken van het dagelijks leven. Waar ga jij mee aan de slag? En hoe ervaar jij die opmars? 

Weet jij waarvoor je leeft en werkt?  Kan je er zelfbewust voor kiezen in welke richting jij jouw tijd, energie en vermogen stuurt? 

Wat is jouw volgende stap…. ? 

Jouw levensstijl is uniek

Natuurlijk is jouw levensstijl uniek. Wat is jouw passie? Wat wil jij graag doen en wat geeft jouw leven waarde?