Financieel welzijn

Nu is het perfecte moment om jouw leven te vereenvoudigen en je te focussen op jouw financieel welzijn.

Neem even de tijd om te vertragen … 

… en vraag jezelf af: ”Heb ik een duidelijke en heldere visie op mijn levensplan en financiële geldstromen?

Stel jezelf hier en nu de vraag of je genoeg tijd, ruimte en financiële mogelijkheden voelt om jouw (ziels)plannen en dromen te realiseren?

Misschien ben jij zo druk bezig dat je geen moment de tijd neemt om je financiële situatie bewust waar te nemen … of heb je soms het gevoel “er geen grip” op te hebben en “uit evenwicht te zijn”.

Door spanning en stress zijn veel mensen vervreemd van zichzelf en hebben ze geen gezonde relatie met geld. De wereldwijde evolutie versterkt de financiële onrust en heel veel mensen ervaren momenteel druk, slapen slecht en zijn moe. Via geld kunnen we juist waardevolle en voor elkaar zinvolle zaken bewust uitwisselen. 

Financiële gezondheid en welzijn is een basisbehoefte. Doe jezelf recht aan en speel niet met je gezondheid.

Als financieel gids begeleid ik je om jouw financieel bewustzijn te vergroten. Wanneer je de focus vanuit jezelf naar jouw eigen financiële situatie trekt ‘voordat je kiest’, neem je beslissingen die in lijn zijn met je diepste verlangens en dromen. Neem een pauze en gun jezelf de tijd en de ruimte om duidelijkheid te vinden en -nog belangrijker- om wijze en mature beslissingen te nemen.

Verbind, voel en zie wat het verschil maakt om jouw gewenste levensstijl financieel helder te zien.

CONTACT